Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac ianuarie 2019

Rac ianuarie 2019

HOROSCOP RAC IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre urcarea in ierarhie, obiectivele sociale, cariera si profesie. Incepand cu 20, pentru o luna preocuparile tale incep sa includa depasirea crizelor afective si financiare, relatiile intime si sufletesti, imprumuturile, sursele externe de venituri, bani sau posesiuni la comun. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: imaginea publica, calatorii la distanta, tensiuni in cuplu, in relatia cu strainatatea sau cu autoritatile, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, crearea unei discipline de viata si ingrijirea sanatatii. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, in ceea ce priveste legaturile profesionale si beneficiile din munca proprie. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza veniturile si nivelul de trai, se poate sa primesti o oferta de munca.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie si colaborari. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate intalnirile, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a porni in noi directii in ceea ce priveste relatia de cuplu, parteneriatele de lunga durata, contractele, procesele si aplanarea conflictelor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.