Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac ianuarie 2018

Rac ianuarie 2018

HOROSCOP RAC IANUARIE 2018

Atentie la tensiuni in cuplu, cu colaboratorii, sefii si autoritatile

 

Din 2 ai liber sa-ti redirectionezi cariera asa cum iti doresti, insa poti deveni destul de agitat in societate. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la cuplu, asocieri si parteneriate. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in dragoste, referitor la copii si activitati artistice sau creative. Tot pe 7 iti sunt favorizate actiunile pe plan profesional si chiar o schimbare de cariera sau statut social. Ziua de 8 iti aduce un succes legat de casnicie si dragoste, dar si puterea de a face o schimbare. Pe 9 sunt posibile transformari legate de cuplu, parteneriate si colaborari. Pe 9 si 10 fii mai calm cu partenerul si cei cu care intri in contact.

Incepand cu 11, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult casnicia, colaborarile, asocierile, echilibrul, legea si corectitudinea, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura in aceasta privinta. In 13 si 14 atentie la conflicte si tensiuni cu partenerul, sefii si autoritatile. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice referitoare la copii, iubire, relatia de cuplu, cooperare, convietuire si colaborare.

Din 18, trei saptamani esti mai pasional si poti obtine venituri suplimentare din imprumuturi, mosteniri sau partaje. Din 20, o luna esti mai ambitios si concentrat pe depasirea situatiilor de criza.

Pe 20 ai grija la neplaceri in relatia cu strainatatea. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere pentru a obtine un succes legat de parteneriate si asocieri. In 25 poti adopta o noua viziune privind iubirea si casnicia. Din 26, doua luni se poate sa muncesti mult, asa ca ai grija si de sanatate. Pe 28 ai grija la dificultati in relatia cu partenerul, sefii si autoritatile. Incepand cu 31, pentru trei saptamani te preocupa problemele emotionale, descoperirea informatiilor si regenerarea afectiva si financiara.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, noi actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, si noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.