Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac februarie 2019

Rac februarie 2019

HOROSCOP RAC FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre obtinerea popularitatii, organizatii, afaceri, actiuni colective, sociale sau umanitare. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Urmeaza-ti intuitia, instinctele si presentimentele.

Din 19, o luna te implici in perfectionarea si educatia ta, si te indrepti spre cursuri certificate, calatorii la distanta, turism, relatia cu strainatatea si actiunile legale. Aici iti concentrezi gandurile si interesele, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui idei, mentalitati si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Insa pe 19 si 22 poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii si neplaceri.

Poti avea succes in: serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, crearea unei discipline de viata si ingrijirea sanatatii, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite legaturile profesionale si beneficiile din munca proprie. Pe 22 insa poti avea parte de anumite blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste depasirea crizelor afective si financiare, relatiile intime si sufletesti, imprumuturile, mostenirile, partajele, sursele externe de venituri, bani sau posesiuni la comun. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, colaborari, aplanarea conflictelor si lucrul cu publicul. Relational si financiar poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: imaginea publica, calatorii la distanta, tensiuni in cuplu, in relatia cu strainatatea sau cu autoritatile, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la dificultati de comunicare sau miscare, discutii sau certuri cu cei apropiati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.