Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac februarie 2018

Rac februarie 2018

HOROSCOP RAC FEBRUARIE 2018

Atentie la sanatate, serviciu, calatorii, cheltuieli, relatii sentimentale si copii

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de sanatate, serviciu, regimul de viata si depasirea crizelor afective sau financiare. Pe 4 atentie la tensiuni si blocaje in relatiile sentimentale, aventuri pasionale, speculatii, bunuri la comun si jocuri de noroc. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neobisnuita legata de intimitate, o aventura pasionala sau un proiect de a obtine venituri suplimentare.

Din 11, pentru o luna iti sunt favorizate relatiile cu strainatatea si castigurile din educatie si activitati spirituale sau legale. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la relatiile sentimentale, regenerarea psihica si financiara. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti adopta noi directii si mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de relatiile la distanta si  beneficiile din actiuni legale sau educative, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila investigatiilor si cercetarilor, insa ai grija la oboseala, sanatate, serviciu, examene si calatorii.

Incepand cu 18, pentru o luna te implici in completarea educatiei tale, studii si calatorii. In plus, trei saptamani te preocupa progresul personal, principiile de viata si depasirea orizonturilor.

Pe 21 poti avea parte de un moment romantic undeva la departare de casa sau chiar pe internet, iar pe 25 poti avea un moment de clarviziune. In ambele zile ai grija la serviciu, activitati legale si relatiile cu strainatatea. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti fi tentat de o relatie pasionala cu o persoana aflata la distanta.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.