Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac februarie 2017

Rac februarie 2017

Atentie la casa, parinti, familie, cariera, cuplu si parteneriate

Pe 1 si 2 incearca sa adopti o atitudine mai calma fata de partener si cei cu care intri in contact, pentru a evita discutii in contradictoriu. Acest lucru este valabil si pentru relatiile profesionale si in societate, daca nu vrei sa provoci situatii neplacute.

Incepand cu 3, cel putin in urmatoarea luna ai oportunitatea ca prin farmecul personal sa obtii anumite beneficii in cariera. De pe 5 pana in iunie planurile de renovare sau extindere a casei, tranzactiile imobiliare si planurile de impacare cu familia sau parintii pot cunoaste o stagnare.

De pe 7 incolo ai tendinta sa fii mai secretos si sa faci planuri de regenerare materiala. Pe 11 si pe 21 ai sansa de a gasi resurse financiare suplimentare pentru imbunatatirea caminului.

De pe 18 pana pe 22 evita sa obtii ascensiunea profesionala cu orice pret, se poate ca acest lucru sa nu fie pe placul partenerului. Din 23 in 27 exista posibilitatea sa initiezi anumite actiuni legate de cariera, ce iti vor aduce o schimbare majora atat pe plan personal, cat si pe plan social.

Incepand din 26 esti mai preocupat de principii de viata, cercetari, filosofii si calatorii.

Profita de aceasta luna pentru a-ti gasi echilibrul intre familie si cariera, pentru a adopta noi principii de viata si pentru a incepe noi cursuri si studii!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852715745006527:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.