Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac decembrie 2018

Rac decembrie 2018

HOROSCOP RAC DECEMBRIE 2018

Atentie la sanatate, serviciu, calatorii, lege, tensiuni in camin, cu familia, strainatatea si autoritatile

 

De pe 1 redevii preocupat de afirmarea proprie, exprimarea sentimentelor, puterea de creatie, dragoste, arta, joaca, placeri, hobbyuri, relaxare, distractii si lucrurile care te fac fericit. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra iubirii, relatiilor romantice, legaturii cu copii si beneficiilor din arta, educatie sau creativitate. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca te mai implici total in munca si serviciu, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, dar si in ingrijirea sanatatii tale. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la accidente, epuizare fizica, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti interesat mai mult de sanatate si gasirea unor terapii, rutina zilnica, nivelul de trai, regimul de viata si locul de munca. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a ingrijirii sanatatii, a dozarii eforturilor fizice, a disciplinei si regimului de viata, serviciului si imbunatatirii conditiilor de munca si trai, de la sfarsitul lunii, pana in februarie poti exagera si poti fi extrem de idealist, asa ca incearca sa fii rational si sa ramai cu picioarele pe pamant, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna te concentrezi pe viata de cuplu, parteneriate, colaborari, relatii personale, contracte, procese si aplanari de conflicte. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de studii, certificari, perfectionare, lege, turism, calatorii si strainatate, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la oboseala, confuzii, dificultati de comunicare sau miscare, probleme de judecata sau de principii, incidente si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.