Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac decembrie 2017

Rac decembrie 2017

HOROSCOP RAC DECEMBRIE 2017

Atentie la sanatate, serviciu, calatorii, tensiuni in familie, cu partenerul sau sefii

 

De pe 1 pana de Craciun ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din serviciu. Tot pe 1 atentie la tensiuni in camin si familie, cu colegii, sefii sau autoritatile. Pe 3 poti avea un succes legat de copii, dragoste, idealuri, spiritualitate, hobbyuri, spirit artistic si creativitate. Pe 3 si pe 10 ai grija la sanatate, serviciu, relatia cu strainatatea si drumuri lungi.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa revezi greseli de gandire in privinta locului de munca, a rutinei si sanatatii, iar pe 6 poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9, o luna si jumatate se poate sa fii mai autoritar in relatia romantica si cu copiii. Pe 10 poti intelege unde ai gresit in privinta evolutiei profesionale, a regimului de viata si a statutului social. Pe 13 si 15 fii calm, nu te epuiza si ai grija de sanatatea ta. Pe 16 poti lua o decizie importanta privind serviciul si cariera.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre afectiuni medicale si terapii, un mod de viata sanatos, rutina si locul de munca, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la cuplu, casnicie, uniune, cooperare, colaborari si parteneriate.

Din 21, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, asocieri si colaborari. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 iti sunt favorizate beneficiile din serviciu si cariera. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de copii, iubire, relatia de cuplu, cooperare, convietuire si colaborare. De pe 25, pentru aproape patru saptamani poti obtine beneficii din colaborari sau dinspre partener. Tot in 25 dai dovada de maturitate in privinta acestor venituri, dar si referitor la relatia de cuplu. Pe 28 poti initia actiuni legate de evolutia spirituala, cresterea personala, studii si calatorii la distanta.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.