Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac august 2019

Rac august 2019

HOROSCOP RAC AUGUST 2019

Tendinte generale: In august pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre bani, confort si ceea ce detii, si cunoastere, locurile si persoanele din jur. Totusi, de pe 1, cand se clarifica atmosfera si gandirea, pana pe 11, mintea iti mai fuge catre viata ta, directia in care mergi, identitatea si imaginea proprie, vitalitate, exprimare, comportament, infatisare si felul in care esti vazut. In aceasta perioada iti sunt favorabile orice demersuri, intelegeri, negocieri, intalniri personale sau sociale.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de resursele tale, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, obtinerea si cresterea veniturilor, economie, investitii, siguranta materiala, confort si nivelul de trai. In aceste privinte primele zile ale lunii iti pot aduce schimbari si evenimente imprevizibile, dar si sansa unui nou inceput datorita Lunii Noi de pe 1. Incearca sa fii deschis si adaptabil, dar sa amani deciziile importante pentru cateva zile, mai ales ca intre 4 si 21, in special pe 7, 8 si 14 poti avea parte de succes, momente placute si ocazii de castig. In plus, din 11 pana in ultimele zile ale lunii iti indrepti gandurile si interesele exclusiv inspre aceste chestiuni. Cel putin pe 16 si 21 pot avea loc demersuri importante, poti afla noi informatii si poti descoperi noi perspective.

Din 18 si mai mult din 23, importante devin interactiunea cu mediul apropiat, socializarea, comunicarea, educatia, anturajul, rudele, prietenii, alergaturile, tranzactiile, schimburile de bunuri sau idei. Cel putin pana la mijlocul lui septembrie aici te implici cel mai tare, aici iti indrepti spiritul de actiune, energia, sociabilitatea si dorintele, aici poti obtine avantaje si beneficii pe plan relational si financiar. Pot exista oportunitati de succes si schimbari favorabile in special pe 24, 26, 28 si 30. Din 29 si din perspectiva ideilor, intereselor, intalnirilor si planurilor te concentrezi mai tare pe aceste chestiuni, iar Luna Noua de pe 30 iti deschide noi cai si directii de urmat.

Pe termen lung, din 11 revin norocul, optimismul, sansele reale de extindere, crestere si progres in legatura cu serviciul si munca ta, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Iar din 12 august, tot restul anului iti sunt incurajate reformele, schimbarile, eliberarile de atasamente si abordarile inovatoare cu privire la cercul de cunostinte, colectivitate, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, popularitate, proiecte de viitor, tranzactii si afaceri la scara larga.

Atentie la: pierderi, despartiri, situatii de criza, ajutorul extern, imprumuturi, venituri suplimentare, relatii intime si de suflet, lucruri la comun, mosteniri si partaje. In aceste privinte Luna Plina din 15 poate aduce tensiuni, situatii conflictuale si schimbari, cel putin la nivel relational si financiar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.