Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac august 2018

Rac august 2018

HOROSCOP RAC AUGUST 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, tensiuni in dragoste, cuplu, familie, cu copiii sau prietenii

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la rabufniri emotionale, incidente din neatentie, blocaje financiare, tensiuni in intimitate, cu prietenii sau in colectivitate. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de schimbator in privinta organizatiilor, prietenilor si proiectelor de viitor, iar de luna ce vine poti gasi noi resurse pentru a te regenera pe plan afectiv si financiar.

Din 7, o luna esti mai casnic si retras, poti imbunatati relatia cu familia, poti infrumuseta casa si pot creste castigurile din imobiliare. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate aplanarea conflictelor, acoperirea nevoilor sufletesti, legaturile intime, mostenirile, gasirea unor noi surse de finantare. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la tensiuni in familie, cuplu si relatiile personale.

Tot ziua de 7 iti poate aduce dificultati legate de investitii, venituri, cheltuieli pe confort, obiecte de lux, petreceri sau distractii. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la speculatii, jocuri de noroc, exagerari, excese si supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele legate de situatia materiala, finante, economie, acumularea si stabilizarea financiara.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de asocieri, casnicie si parteneriate, iar incepand cu 23, o luna esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in activitati cu cei din jur, schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor proiecte de uniune sau colaborare, prin care sa poti imbunatati relatiile de orice fel, cu cei apropiati, rudele sau prietenii, sa semnezi contracte de asociere, sa iti cresti popularitatea si sa te implici in actiuni sociale, grupari, organizatii, parteneriate de viata sau de afaceri.

In plus, in jur de 19 poti avea succes in orice tine de relatii romantice, copii, proiecte artistice, creativitate, examene, educatie, relatia cu strainatatea, recunoasterea meritelor, chestiuni legale si calatorii, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la copii, iubire, relatiile sentimentale, cuplu, cooperare, convietuire si colaborare.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la educatie, cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.