Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac aprilie 2019

Rac aprilie 2019

HOROSCOP RAC APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai preocupa atingerea obiectivelor, cariera, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, faima, imaginea publica si statutul social. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita unor parteneriate, asocieri, contracte sau procese. Pe 14 ai putea avea un succes legat de rutina zilnica, obligatii si responsabilitati, munca ta si serviciile pe care le prestezi, si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de planul social si profesional, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, o luna te preocupa lucrurile legate de obtinerea popularitatii, colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. In jur de 23 pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la scaderea brusca a popularitatii, despartiri de anumite grupuri si persoane.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere referitor la serviciu, locul de munca, obligatii, responsabilitati, capacitatea fizica, gasirea unor terapii, ingrijirea sanatatii si imbunatatirea conditiilor de munca si trai. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: perfectionare, studii, cursuri certificate, redirectionarea profesionala, activitati intelectuale, relatii sau calatorii la distanta, cu strainatatea sau pe internet, turism si chestiuni juridice.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere al relatiilor si finantelor, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, frumusete si magie, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru sentimente profunde si redresari financiare. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, contracte, asocieri, casnicie, colaborari, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si in aceasta luna, dar si in luna mai. Pe de o parte este vorba despre invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte despre desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi mai bine ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand poti suferi de insomnii si pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri si zvonuri legate de persoane ascunse sau rau intentionate, dezvaluiri de secrete, relatii, activitati si actiuni confidentiale si mai putin aflate la vedere. La Luna Plina de pe 19 ai grija la incidente casnice, dificultati in familie, cu parintii sau ce tin de locuinta, camin sau imobiliare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.