Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac aprilie 2018

Rac aprilie 2018

HOROSCOP RAC APRILIE 2018

Atentie la tensiuni in cuplu, cu colaboratorii, sefii si autoritatile

 

In prima zi a lunii ai grija la situatii neplacute in public, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la dificultati de comunicare cu autoritatile si tensiuni in cariera, casnicie, cu asociatii sau partenerii de afaceri.

Pe 2 atentie la evenimente frustrante, si blocaje in cuplu si in relatiile personale. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare referitoare la copii, iubire, relatiile sentimentale, cuplu, cooperare, convietuire si colaborare. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de casnicie, asocieri, parteneriate, contracte, conflicte si procese, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate relatiile sociale, legaturile de prietenie, parteneriatele de viata sau de afaceri, beneficiile din asocieri, contracte si colaborari, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu exagerezi cu activitatile umanitare, actiunile de intrajutorare si planurile prea grandioase, si sa nu te bazezi doar pe speculatii, sansa si noroc.

Pana pe 15 inca mai poti sa iti revizuiesti atitudinea fata de cariera si directia profesionala, iar incepand de atunci redevii preocupat de statutul tau social, reputatie si imaginea publica, si pentru inca o luna iti pastrezi interesul in urcarea in ierarhie si atingerea scopurilor pe care ti le-ai propus. Pe 18 poti avea parte de situatii neasteptate in cariera, pe plan social sau profesional.

De pe 20, pentru o luna te implici in proiecte de anvergura, activitati colective si sociale, intalniri cu prietenii, actiuni umanitare si de intrajutorare. Din 24, pentru aproape o luna iti sunt favorizate relatiile si castigurile din activitati neoficiale sau confidentiale.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.