Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Rac aprilie 2017

Rac aprilie 2017

Atentie la cariera si serviciu, familie, partener, drumuri lungi si sanatate

 

Incepand cu 3 iti reevaluezi relatiile cu strainatatea si castigurile provenite din activitati legale sau legate de studiu si calatorii. De pe 6 reiei teme mai vechi ce tin de sanatate, rutina si serviciu. Din 10 incepi sa revizuiesti planurile de afaceri si viitorul tau. Din 20 te concentrezi mai mult pe cariera si aspiratiile sociale. Tot de pe 20 incolo, anumite situatii pot face sa ai o alta opinie despre asociere, parteneri, cuplu si confruntare.

Pe 6 iti este favorabil sa pui bazele unui nou parteneriat de afaceri. Din 15 incepi sa ai o mai buna colaborare cu cei aflati departe si sa castigi din activitati legale, spirituale sau ce tin de educatie. Pe 17 ai sansa de a-ti intari relatiile cu persoane sus-puse pentru a-ti creste popularitatea, iar deciziile luate te pot ajuta pe plan profesional. Din 19 esti te implici mai mult in activitati colective, cu prietenii sau cu colegii de serviciu. Din 21 devii mai hotarat sa renunti la obiceiuri nesanatoase, dar si mai inclinat spre sacrificiu si umanitate. Pe 24 este un moment bun sa iti reevaluezi atitudinea si dorintele fata de locul de munca, sanatate si cariera.

Pe 7 si pe 9 ai grija la neintelegeri in casa si familie, in cuplu, cu partenerul si cei cu care intri in contact, dar si cu sefii si autoritatile. Pe 8 si 21 atentie la aventuri, moralitate, legalitate, drumuri lungi, serviciu si sanatate. Pe 28 incearca sa ramai calm in fata sefilor sau in societate.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti idealurile si planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.