Home / Horoscop saptamanal / Rac 9-15 septembrie 2019

Rac 9-15 septembrie 2019

HOROSCOP RAC 9 – 15 SEPTEMBRIE  2019

Pana sambata inca te mai indrepti cu toate fortele catre lucrurile ce tin de socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In continuare pot exista discutii, intrevederi, sanse de actiune si noi oportunitati legate de cunoastere, educatie si socializare. Pot aparea anumite persoane sau proiecte inselatoare, dar ai si capacitatea sa vezi realitatea folosindu-ti instinctul, mai degraba decat logica si rationamentul. Poti face descoperiri si poti afla anumite adevaruri cu privire la unele mentalitati, idei, surse de informare, lucruri ce se afla in jurul tau, rude si oameni apropiati, dar evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta. Luna Plina de sambata poate fi un moment dificil si tensionat dar favorabil transformarilor si renuntarii la situatii nocive, in care te sacrifici sau care te amagesc. Evenimentele iti pot aduce modificari atat in gandire si interese, cat si in relatii, stari sau situatii, iar entuziasmul si optimismul te pot face sa crezi ca poti obtine un succes rapid. Totusi, spiritul practic si chibzuinta te-ar ajuta mai mult, asa ca ar fi bine sa planifici, sa faci strategii, sa te organizezi si sa-ti dozezi eforturile. Ramai corect si principial, evita exagerarile, canalizeaza-ti energia si ambitia catre scopuri de atins pas cu pas, pe termen lung.

Relatiile, proiectele, initiativele si activitatile legate de comunicare, schimb, tranzactii, comert, demersuri, informare, educatie, anturaj, rude si prieteni pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare, iar schimbarile iti sunt favorabile si in ceea ce priveste aplanarea conflictelor, semnarea unor contracte, oficializarile, colaborarile, asocierile, uniunile si parteneriatele de viata sau afaceri. Aceste chestiuni ce tin de casnicie, cuplu, asocieri, relatii directe si personale, sunt supuse unei corectii importante, perioada de acum fiind marcata de evenimente remarcabile, transformari durabile in timp si testari de maturitate, realism si responsabilitate.

Luna Plina de sambata poate aduce furie, impulsivitate, confuzii sau scandaluri legate de progresul personal si intelectual, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati la distanta sau pe internet, religie, spiritualitate, procese si chestiuni juridice.

Desi inca doua saptamani ai calea libera sa te implici si sa actionezi in lucruri ce tin de comunicare, socializare, anturaj si mediul apropiat, de sambata si pana la inceputul lui octombrie te intereseaza si te atrag chestiuni legate de activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si nevoile sufletesti. In aceste privinte iti sunt incurajate preocuparile, intalnirile, discutiile, negocierile, obtinerea castigurilor, urmarirea a ceea ce iti place si iti doresti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.