Home / Horoscop saptamanal / Rac 9 – 15 iulie 2018

Rac 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP RAC 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la temperament, cheltuieli, speculatii, tensiuni in cuplu sau cu colaboratorii

 

Luni inca mai poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de venituri, economie, cresterea confortului, cheltuieli pe placeri, obiecte de lux sau distractii, latura artistica, iubire sau creativitate. In plus, de marti norocul iti surade iar in dragoste, relatiile romantice si cu copiii se imbunatatesc, iar meritele tale pot fi din nou recunoscute.

Tot de marti, o luna esti sociabil, ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comunicare, transport sau comert. Toata saptamana, in special joi si sambata, poti castiga popularitate si poti avea succes in relatiile personale, tranzactii si contracte. Poti avea parte de intalniri surpriza in societate, dinspre prieteni sau organizatii, poti lua decizii favorabile de a semna si legaliza anumite relatii, si poti gasi noi cai de a te integra in colectivitate.

Pana joi ai grija la atitudine, tensiuni in cuplu si in relatiile directe cu ceilalti. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa incepi sa privesti altfel viata, sa adopti un nou stil de a te comporta si infatisa, sa imbunatatesti felul in care reactionezi si sa initiezi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung. Ai incredere in tine si reinventeaza-te!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.