Home / Horoscop saptamanal / Rac 9-15 decembrie 2019

Rac 9-15 decembrie 2019

HOROSCOP RAC 9 – 15 DECEMBRIE  2019

Saptamana aceasta si urmatoarea iti sunt favorabile actiunile si initiativele legate de puterea personala, afirmare, recunoasterea meritelor, placeri, fericire, iubire, legaturi romantice, exprimarea sentimentelor, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Ai puterea si capacitatea sa atragi ceea ce iti doresti, sa elimini piedicile si sa te stabilizezi, asa ca ai incredere, pastreaza-ti speranta si urmeaza-ti instinctele.

Incepand de luni mintea iti fuge catre locul de munca, serviciu, responsabilitati, obligatii, reguli, disciplina si regimul de viata, imbunatatirea conditiilor de trai, terapii, eforturi fizice si ingrijirea sanatatii. Pana pe 29 preocuparile si interesele tale se indreapta spre aceste chestiuni, in care deja te implici concret de cateva saptamani. Luna Plina de joi te poate face sa realizezi cat de departe de realitate te-au dus visele si idealurile, iti poate aduce momente de implinire, consolidare sau finalizare, dar si tensiuni sau probleme relationale. Este un moment de corectie in vederea echilibrarii a ceea ce se intampla cu ce ai nevoie in interior.

Tot Luna Plina de joi pune accentul pe psihic, persoane ascunse, activitati si relatii confidentiale, cercetari secrete, sacrificii, situatii sau legaturi nocive. Pot avea loc incheieri de stari sau situatii in vederea inceperii unei noi etape, in principal legate de relatii, afectivitate, bani si beneficii materiale. Vezi ce iti doresti, ce primesti efectiv, ce ar trebui sa faci sau sa schimbi in mod practic.

Totusi, succesul cel mai mare pe care il poti avea in aceasta saptamana, mai ales in jurul zilei de duminica, tine de relatiile personale, contactul direct cu ceilalti, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, colaborari, contracte, procese, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Ti se pot ivi ocazii neobisnuite legate de cercul de cunostinte, popularitate, aprecierea si iubirea primita, grupuri, asociatii, parteneri de afaceri si proiecte la scara larga. Poti face schimbari neasteptate de directie in aceste privinte, cu efect favorabil pe termen lung. Fii deschis la orice noi oportunitati, proiecte, persoane, situatii si experimente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.