Home / Horoscop saptamanal / Rac 9-15 aprilie 2018

Rac 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP RAC 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la exravaganta, tensiuni in cuplu, cu colaboratorii, sefii si autoritatile

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la dificultati de comunicare cu autoritatile, procese, tensiuni in cariera si casnicie.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile legaturile de prietenie, veniturile din asocieri, parteneriate de viata sau de afaceri. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar castiga un contract cu strainatatea sau poti cuceri un posibil partener aflat la distanta.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la copii, relatiile sentimentale, convietuire, cuplu si asocieri. De duminica pana martea ce vine incearca sa fii cumpatat in actiunile de intrajutorare si nu exagera cu distractiile. Tot atunci poti sa devii popular, sa ai succes in dragoste si sa faci schimbari in parteneriatele de viata sau afaceri.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de situatii neasteptate legate de scopurile tale, cariera, reputatie, pe plan social sau profesional.

Tot de duminica incolo iti revine interesul in cariera, statutul social si imaginea publica. Profita pentru a interactiona cu ceilalti mai mult, in societate si pe plan profesional!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.