Home / Horoscop saptamanal / Rac 8 – 14 octombrie 2018

Rac 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP RAC 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, camin, intimitate, familie, dragoste, copii si prieteni

 

Pana vineri ai grija la neplaceri si tensiuni referitor la casa, imobiliare, familie, cuplu, asociati sau relatiile personale.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de relatii romantice, exprimarea sentimentelor si creativitatii, iubire, copii, joaca, hobbyuri si distractii. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, insa de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

Tot in aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi legaturile romantice si cu copiii, exprimarea laturii artistice si sentimentelor, dar si beneficiile din activitati de creatie. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici rabufnirile emotionale, pierderea unor resurse, iritarea, crizele de gelozie, in dragoste sau cu copiii. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri spiritul casnic, atitudinea fata de nevoile proprii si de baza, legatura cu parintii, locurile natale si familia, dar si castigurile ce tin de proprietati sau afaceri imobiliare. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.