Home / Horoscop saptamanal / Rac 8-14 aprilie 2019

Rac 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP RAC 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului, cresterii si viitorului legate de serviciu, locul de munca, obligatii, responsabilitati, capacitatea fizica, gasirea unor terapii, ingrijirea sanatatii, imbunatatirea conditiilor de munca si trai. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista nevoia unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste studiile, cursurile, activitatile intelectuale, drumurile lungi, calatoriile si legaturile la distanta, turismul, relatia cu strainatatea, procesele si chestiunile juridice. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile din educatie, relatii la distanta, cu strainatatea sau pe internet, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti obtine castiguri din activitati educative, parteneriate cu strainatatea, turism, calatorii, lege sau spiritualitate si poti pune bazele unor relatii sau afaceri pe termen lung. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, casnicie, uniuni, asocieri, parteneriate, colaborari, contracte, aplanarea conflictelor, procese sau lucrul cu publicul. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imagine publica, renume, faima si reputatie. Ai grija la incidente in public, tensiuni cu partenerul, superiorii sau colaboratorii, contracte, procese sau conflicte. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la ceea ce tine de obligatii, responsabilitati, serviciile prestate si locul de munca. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.