Home / Horoscop saptamanal / Rac 7-13 ianuarie 2019

Rac 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP RAC 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la orice persoane, colaborari sau activitati legate de munca proprie, serviciu, colegi, salariu, conditiile de munca si trai.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind urcarea in ierarhie, imbunatatirea imaginii publice, obiectivele sociale, cariera si profesie. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca sunt profesionale si tin de serviciu, colegi, superiori sau autoritati. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, parteneriate si colaborari. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: imaginea publica, tensiuni in cuplu, in relatiile profesionale, cu colegii, superiorii sau autoritatile, sanatate si drumuri lungi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.