Home / Horoscop saptamanal / Rac 6-12 mai 2019

Rac 6-12 mai 2019

HOROSCOP RAC 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 mintea iti sta mai mult la activitati de grup, idealuri sociale comune cu altii si viitorul apropiat. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti primi informatii sau vesti neobisnuite, poti avea intalniri neasteptate, idei revolutionare sau neconventionale. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, obtinerea popularitatii si proiecte la scara larga. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Este posibil sa imbunatatesti relatia cu grupurile datorita unor activitati educative sau intelectuale, sa castigi popularitate din actiuni la distanta, calatorii, strainatate sau internet, sa inchei contracte, colaborari sau asocieri de afaceri la scara larga.

Concentreaza-te pe: imaginea publica, modul in care te prezinti si esti recunoscut in societate, relatiile profesionale, cu sefii sau autoritatile, statutul social, avantajele materiale si beneficiile provenite din cariera, profesie, faima sau reputatie. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele de intrajutorare a celorlalti, de implicare in activitati confidentiale si de eliminare a tendintelor nocive, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de atitudinea in public, relatiile profesionale si pentru ce ai vrea sa fii renumit. Poti avea succes in orice intalniri legate de cariera, serviciu, responsabilitati, obligatii, reuniuni sociale, negocieri secrete, discutii si intelegeri cu superiorii si autoritatile.

Atentie la: accidente, scaderea energiei psihice sau fizice, insomnie, epuizare, dezvaluiri de secrete, persoane ascunse, dificultati la locul de munca. Pana miercuri inclusiv fii atent si la colectivitate, multimi si popularitate. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.