Home / Horoscop saptamanal / Rac 6 – 12 august 2018

Rac 6 – 12 august 2018

HOROSCOP RAC 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la blocaje financiare, tensiuni in camin, familie, iubire, cu copiii sau asociatii

 

De marti, pentru o luna esti mai casnic si retras, poti imbunatati relatia cu familia, poti infrumuseta casa si pot creste castigurile din imobiliare. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate aplanarea conflictelor, acoperirea nevoilor sufletesti, legaturile intime, mostenirile, imprumuturile si gasirea unor surse de finantare, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta depasirii crizelor afective si financiare. De marti pana vineri ai grija insa la tensiuni in familie, cuplu si in relatiile personale. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de nerabdator sa schimbi planurile de viitor si prietenii, ci o faci intr-un mod pasnic, intelept si intuitiv.

Totusi, tema saptamanii este gasirea unei noi atitudini fata de bani si planul material, acumulare, investitii, economie si nivelul de trai, si pentru a incepe sa fii mai eficient ca pana acum. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti intampina dificultati legate de venituri, speculatii, jocuri de noroc, cheltuieli pe placeri, confort, obiecte de lux sau distractii, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti noi solutii financiare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.