Home / Horoscop saptamanal / Rac 5-11 noiembrie 2018

Rac 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP RAC 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la temperament in public si relatia cu autoritatile

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa reconsideri o schimbare de statut social si imagine publica. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, conditiile de munca si trai, regimul de viata, serviciu, locul de munca si colegi.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la camin, relatia cu parintii si familia, si castigurile legate de proprietati imobiliare, mai ales in privinta reconectarii sufletesti si a obtinerii linistii, confortului si sigurantei emotionale. De sambata, pentru o saptamana ai sansa de a lua initiative pentru a te redresa afectiv si financiar.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de relatiile romantice, exprimarea sentimentelor si creativitatii, activitati artistice sau educative, iubire, copii, joaca, placeri, hobbyuri si distractii. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.