Home / Horoscop saptamanal / Rac 5-11 august 2019

Rac 5-11 august 2019

HOROSCOP RAC 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate socializarea, comunicarea, orice proiecte  si intalniri personale. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica si regimul de viata, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de situatia financiara, bani, resursele tale si ceea ce detii, valoarea ta, posesiuni, economie, investitii, confort si nivelul de trai. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, investitiilor, negocierilor si achizitiilor profitabile.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de finante, resurse si investitii. Poti obtine castiguri din munca si servicii, poti gasi noi surse de venituri sau de acumulare materiala, poti face achizitii care iti pot imbunatati confortul sau iti usureaza viata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.