Home / Horoscop saptamanal / Rac 4-10 martie 2019

Rac 4-10 martie 2019

HOROSCOP RAC 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii legate de obtinerea popularitatii, colectivitate, cercul de cunostinte, organizatii, corporatii, asociatii, proiecte de viitor, activitati umanitare, idealuri sociale si afaceri la scara larga.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special iti poti face noi relatii sociale, poti adera la noi grupari si poti incheia parteneriate de afaceri. Poti castiga popularitate prin seriozitate si maturitate, pot avea loc reuniuni si dezbateri colective reusite si ai ocazia sa iei initiative inspirate, eficiente si profitabile in privinta unor proiecte de anvergura. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida statutul in colectivitate.

Concentreaza-te si fii atent la: principii, judecata, studii, redirectionare profesionala, calatorii si legaturi la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.