Home / Horoscop saptamanal / Rac 4-10 februarie 2019

Rac 4-10 februarie 2019

HOROSCOP RAC 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni, toata luna poti obtine avantaje si beneficii dinspre partener, din contracte, uniuni si asocieri. Poti fi atras de o relatie de lunga durata, ti se pot imbunatati legaturile personale, poti avea parte de orice negocieri cu succes si poti pune bazele a noi colaborari.

De duminica, doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe adoptarea de noi crezuri si principii, subiecte intelectuale, educatie, evolutie profesionala, cursuri certificate, spiritualitate, chestiuni legale, calatorii si relatii la distanta, turism si strainatate. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati, viziuni, idei si puncte de vedere.

Poti avea succes in: intalniri, discutii, activitati si initiative ce tin de investigarea unor subiecte secrete, resurse externe, depasirea crizelor, relatii intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, bani si bunuri la comun. Poti gasi solutii si rezolvari ingenioase pentru a te regenera, a fixa noi obiective si a imbunatati calitatea vietii, starea afectiva si financiara, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: cariera, statutul social, urcarea in ierarhie, autoritati, imaginea publica si reputatie. Pot avea loc intalniri provocatoare, evenimente sau situatii neprevazute. Ai puterea sa faci o schimbare de directie, sa pornesti spre noi culmi de atins si sa gasesti noi moduri de a-ti exprima spiritul de lider, insa poti fi agitat, instabil sau agresiv. Incearca sa-ti controlezi instinctul de a conduce, nevoia si urgenta de a te reinventa profesional, propune-ti un anume scop pe care sa-l atingi si cheltuieste-ti energia in mod constructiv.

Atentie la: atitudine in public, legaturi profesionale si cu autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.