Home / Horoscop saptamanal / Rac 30 septembrie-6 octombrie 2019

Rac 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP RAC 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de activitati casnice, familie, parinti, trecut, imbunatatirea caminului, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima si nevoile sufletesti. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa iti maresti familia sau sa aplanezi conflicte in cadrul ei, sa reiei sau sa finalizezi relatii mai vechi si legaturi din trecut, sa infrumusetezi caminul sau sa renegociezi castiguri din tranzactii imobiliare. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de locuinta, imobiliare, relatii de familie, crearea unei baze si satisfacerea necesitatilor intime.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si puterea personala, ceea ce iti face placere si te face fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare si distractii. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la placeri, relaxare, exprimarea sentimentelor, puterea de creatie, afirmare si recunoasterea meritelor.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de cooperare, conlucrare, convietuire, casnicie, cuplu, asocieri, relatii personale, parteneriate, contracte, procese, conflicte si lucrul cu publicul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.