Home / Horoscop saptamanal / Rac 30 iulie – 5 august 2018

Rac 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP RAC 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la rabufniri emotionale, blocaje financiare, tensiuni in dragoste sau cu prietenii

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la crize afective si financiare, incidente ivite din senin, blocaje in accesarea unor imprumuturi, resurse externe sau bani la comun, tensiuni in intimitate, cu prietenii sau in colectivitate.

De vineri pana martea urmatoare, ai grija si la dificultati legate de venituri, speculatii, jocuri de noroc, cheltuieli pe placeri, confort, obiecte de lux sau distractii. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile relatiile intime si sufletesti, aplanarea conflictelor in familie, beneficiile din imobiliare si gasirea unor noi surse de finantare, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in privinta depasirii situatiilor critice, a regenerarii emotionale si financiare. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.