Home / Horoscop saptamanal / Rac 30 aprilie – 6 mai 2018

Rac 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP RAC 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la iluzii, sacrificii, tensiuni in cuplu, cu colaboratorii, sefii si autoritatile

De luni pana joi foloseste-ti spiritul vizionar si intuitia pentru a-ti urma idealurile, planurile de viitor si sperantele unei vieti mai bune. Ramai insa conectat si la realitate.

De vineri pana martea care vine poti fi extrem de idealist, impresionabil si visator, asa ca ai grija la relatii sau actiuni mai putin morale sau legale. Ai grija si la neplaceri in public, dificultati de comunicare cu sefii, tensiuni in cariera, casnicie si relatiile personale.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de crize in relatia romantica. Ai rabdare, nu reactiona impulsiv, gaseste moduri de a-ti exprima sentimentele si echilibreaza cat dai in relatie, cu cat primesti. In prima parte a saptamanii inca mai poti lua decizii favorabile pe termen lung in privinta cuplului, parteneriatelor, prietenilor si contractelor de colaborare. Iar saptamana viitoare ai toate sansele sa imbunatatesti relatia de dragoste si sa iti cresti popularitatea, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.