Home / Horoscop saptamanal / Rac 3 – 9 septembrie 2018

Rac 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP RAC 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la cheltuieli, rabufniri, tensiuni in camin, intimitate, familie sau cu prietenii

 

Luni inca mai poti imbunatati relatia cu familia, confortul si nivelul de trai, iti poti acoperi necesitatile de baza, poti creste veniturile si te poti stabiliza financiar. Totusi, de marti pana sambata ai grija la blocaje si tensiuni in familie si cuplu, cu asociatii sau in relatiile personale, si in privinta beneficiilor din colaborari. De sambata, pentru doua luni iti sunt favorizate relatiile sentimentale si cu copiii, castigurile din activitati recreative, arta sau hobbyuri. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in dragoste sau distractii.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la rabufniri emotionale, incidente din neatentie, blocaje financiare, tensiuni in intimitate, cu prietenii sau in colectivitate.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la cuplu, asocieri, lucrul cu publicul si relatiile personale, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult activitatile zilnice, tranzactiile, educatia, socializarea, rudele si anturajul. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati cu privire la relatii, contracte si parteneriate. Profita de Luna Noua de duminica pentru a adopta o noua mentalitate si pentru a gasi o noua forma de socializare si interactiune cu mediul apropiat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.