Home / Horoscop saptamanal / Rac 3-9 iunie 2019

Rac 3-9 iunie 2019

HOROSCOP RAC 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitatea, felul in care te exprimi, comportament, infatisare si felul in care esti vazut de ceilalti. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ce priveste popularitatea, cercul de cunostinte, grupari, organizatii, corporatii, afaceri la scara larga. In legatura cu avantajele si beneficiile din actiuni colective si umanitare, tehnici de viitor si domenii noi, pana duminica inca mai poti primi oferte ce te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Poti fi ajutat de o asociatie, poti cunoaste persoane noi, poti castiga din activitati de grup, poti pune bazele unor legaturi, contracte si colaborari pe termen lung, posibil legate de educatie, internet, distanta, lege, strainatate.

Concentreaza-te pe: starea psihica, meditatie, introspectie, subiecte secrete, actiuni si relatii ascunse, cercetari oculte si spirituale, credinta, intrajutorare, eliminari de tendinte si obiceiuri nocive.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: hiperactivitate mentala, agitatie, insomnie, secrete, persoane ascunse, accidente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.