Home / Horoscop saptamanal / Rac 3 – 9 decembrie 2018

Rac 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP RAC 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament in public, calatorii, actiuni legale, epuizare, sanatate, serviciu

 

In primele zile si in special luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de aspiratiile tale, cariera, statutul social, imaginea publica, legatura cu familia, relatiile de iubire sau cu copiii, camin, locuinta, venituri din imobiliare, beneficii din activitati artistice, creative sau educative. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara in viata ta, in cuplu si in relatia cu ceilalti, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la exprimarea sentimentelor, puterea de creatie, dragoste, arta, joaca, placeri, hobbyuri, relaxare, distractii si lucrurile care te fac fericit. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la relatia cu strainatatea, educatie, studii, certificari, procese, actiuni legale, turism si calatorii la distanta. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul si sacrificiile, ai grija la incidente, oboseala, confuzii, dezamagiri, probleme de judecata sau de principii.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, conditiile de munca si trai, regimul de viata, rutina zilnica, serviciu, obligatii si responsabilitati. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, oboseala, epuizare fizica, tendinte agresive si impulsive. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.