Home / Horoscop saptamanal / Rac 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Rac 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP RAC 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni in camin, familie, in dragoste, cu copiii, prietenii sau autoritatile

 

Referitor la relatiile romantice, exprimarea sentimentelor si creativitatii, activitati artistice sau educative, iubire, copii, joaca, hobbyuri si distractii, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan sentimental sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de relatia cu parintii si familia ta, si castigurile legate de proprietati sau afaceri imobiliare. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de ingrijirea sanatatii si gasirea unor terapii, conditiile de munca si trai, regimul de viata, serviciu, locul de munca si colegi. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu exprimarea sentimentelor, creativitatii si laturii artistice, afirmarea, recunoasterea si promovarea ta pe un plan mai larg. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.