Home / Horoscop saptamanal / Rac 29 aprilie-5 mai 2019

Rac 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP RAC 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la convietuire, cooperare, relatii personale, casnicie, asocieri, colaborari, contracte, procese si aplanarea conflictelor. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de cuplu, uniuni si parteneriate.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, idealurile tale, planuri privind viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, renume, faima si reputatie. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri profesionale, reuniuni sociale, negocieri secrete, discutii sau intelegeri cu superiorii sau autoritatile. Succesul depinde de atitudinea in public si relatiile profesionale.

Atentie la: accidente, scaderea energiei psihice sau fizice, insomnie, epuizare, dezvaluiri de secrete, persoane ascunse, dificultati ce tin de locul de munca.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.