Home / Horoscop saptamanal / Rac 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Rac 28 ianuarie – 3 februarie 2019

HOROSCOP RAC 28 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2019

Referitor la obiectivele tale in viata, cariera, planul social si profesional, relatia cu autoritatile, imaginea publica, faima si reputatie, ai capacitatea de a actiona in forta pentru a te reinventa si poti avea parte de schimbari care sa-ti deschida noi orizonturi. Pot avea loc evenimente neobisnuite, proiecte iesite din comun, provocari sau tentatii legate de serviciu, relatiile profesionale, remuneratia si beneficiile din munca pe care o prestezi.

Poti avea succes in: intalniri, investigatii, demersuri, legalizari, negocieri sau tranzactii ce tin de resurse externe pentru a depasi crizele afective si financiare, imprumuturi, mosteniri, bani sau bunuri la comun, in special daca iti imbunatatesc calitatea vietii si conditiile de trai.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate si colaborari. In aceste privinte ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa pui in practica strategii pline de ambitie pentru a-ti vedea visele implinite.

Atentie la: atitudine in public, autoritati, tensiuni in cuplu, relatiile personale si profesionale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.