Home / Horoscop saptamanal / Rac 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Rac 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP RAC 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la temperament in public, calatorii, actiuni legale, epuizare, sanatate, serviciu

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista evenimente iesite din comun legate de aspiratiile tale, cariera, statutul social, imaginea publica, legatura cu familia, relatiile de iubire sau cu copiii, camin, locuinta, venituri din imobiliare, beneficii din activitati artistice, creative sau educative. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara in viata ta, in cuplu si in relatia cu ceilalti, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la educatie, studii, certificari, procese, actiuni legale, turism, calatorii si strainatate. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, incidente si activitati riscante.

Spre sfarsitul saptamanii redevii interesat de exprimarea sentimentelor, puterea de creatie, dragoste, arta, joaca, placeri, hobbyuri, relaxare, distractii si lucrurile care te fac fericit. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra iubirii, relatiilor romantice si cu copii, si beneficiilor din arta, educatie si creativitate.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita unui succes legat de imbunatatirea conditiilor de munca si trai, rutina zilnica, serviciu, vitalitate si ingrijirea sanatatii. Pana miercuri fii insa atent la exagerari, excese, dificultati de comunicare la locul de munca. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la oboseala, epuizare fizica, tendinte agresive si impulsive la serviciu.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.