Home / Horoscop saptamanal / Rac 26 august-1 septembrie 2019

Rac 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP RAC 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de situatia financiara, bani, castiguri, venituri, resursele tale si ceea ce detii, valoarea ta, abilitati si talente native, posesiuni, economie, investitii, confort si nivelul de trai. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi, cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de relatiile cu cei din jur si beneficii din comunicare, inscrisuri, demersuri, tranzactii sau comert. Relatiile, activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari pe plan relational si al colaborarilor, din punct de vedere al popularitatii, relatiilor personale si sociale, parteneriatelor de viata sau afaceri, contractelor, asocierilor, proiectelor la scara larga, contactului direct cu oamenii si lucrului cu publicul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.