Home / Horoscop saptamanal / Rac 25 februarie – 3 martie 2019

Rac 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP RAC 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 poti obtine ajutoare financiare externe, sprijinul afectiv din partea celorlalti, avantaje si beneficii din lucruri la comun cu altcineva. Apropierea fizica, relatiile intime si sufletesti pot cunoaste o intensitate marita, poti obtine imprumuturi, poti primi o mostenire, poti castiga un partaj si poti negocia anumite aliante sau intelegeri.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de studii, perfectionare, cursuri certificate, redirectionare profesionala, calatorii sau legaturi la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si actiuni legale.

In plus, pot avea loc reuniuni sociale reusite, iti poate creste popularitatea, te poti implica in initiative colective profitabile si poti castiga din afaceri sau proiecte de viitor.

Concentreaza-te si fii atent la: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate si colaborari. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.