Home / Horoscop saptamanal / Rac 25-31 martie 2019

Rac 25-31 martie 2019

HOROSCOP RAC 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre imbunatatirea psihicului, activitati si persoane ascunse, sacrificii, renuntarea la obiceiuri si relatii nocive. Ai tendinta sa iti consumi energia pe relatii confidentiale, cercetari secrete sau spirituale.

Poti avea succes in: obtinerea avantajelor si beneficiilor din activitati intelectuale, relatii la distanta, cu strainatatea sau pe internet, incepand de marti, pentru aproape o luna. Poti avea succes in chestiuni juridice, poti castiga din educatie, turism, calatorii sau spiritualitate. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi oportunitati tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al progresului personal, popularitatii, colectivitatii, gruparilor, asociatiilor sau unor afaceri de amploare.

Concentreaza-te tot pe: studii, redirectionare profesionala, drumuri, calatorii si legaturi la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.