Home / Horoscop saptamanal / Rac 24-30 iunie 2019

Rac 24-30 iunie 2019

HOROSCOP RAC 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in activitati personale ce iti pot imbunatati viata, de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult resursele, valoarea ta, posesiunile si talentele tale, veniturile, economia, investitiile, confortul si nivelul de trai. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de cursul vietii tale, comportament si imagine, cat si de bani, acumulare si stabilitate materiala. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ce priveste activitatile si legaturile ascunse, confidentiale, lucruri secrete, intrajutorarea si ajutorul providential. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din relatii si preocupari secrete, spirituale, oculte sau religioase, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Poti primi un ajutor financiar, afectiv sau psihic neasteptat, poti castiga din activitati de intrajutorare sau te poti implica intr-o relatie ferita de ochii lumii. Se poate sa faci alegeri pe baze emotionale, sa fii destul de idealist si impresionabil, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: viata ta proprie si directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, integritatea corporala, comportament, infatisare si exprimare. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de popularitate, relatii sociale, cercul de cunostinte, grupari sau organizatii. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.