Home / Horoscop saptamanal / Rac 24-30 decembrie 2018

Rac 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP RAC 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la drumuri lungi, relatii la distanta, chestiuni legale, serviciu, sanatate

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de locul de munca, serviciu, legaturi colegiale, venituri din munca, obligatii, responsabilitati, conditiile de trai, regimul de viata, eforturi fizice si sanatate. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar idealismul, visarea si aplicarea incorecta a regulilor si principiilor iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta de durata o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea, seductia si puterea de convingere te favorizeaza in dragoste, in privinta copiilor, exprimarii sentimentelor, obtinerii placerilor si castigurilor din educatie, arta si creativitate.

Alte lucruri importante tin de legaturi personale, casnicie, parteneriate, venituri din asocieri, colaborari, aplanarea conflictelor, procese sau contracte. De marti pana vineri poti imbunatati relatiile si poti creste beneficiile, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, un an ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum cu incredere in fortele tale, deschiderea, intelegerea si capacitatea de a te autodepasi, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.