Home / Horoscop saptamanal / Rac 23 – 29 iulie 2018

Rac 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP RAC 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la rabufniri emotionale, blocaje financiare, tensiuni in intimitate sau colectivitate

In privinta relatiei cu rudele, anturajul si cei apropiati, si a castigurilor provenite din tranzactii, educatie si comunicare, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de noi asocieri si contracte, pentru a-ti imbunatati stilul de socializare.

De luni, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor si a posesiunilor, cresterea nivelului de trai si acumularea materiala. In aceste privinte, incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la crize afective si financiare, incidente ivite din senin, blocaje in accesarea unor resurse externe sau bani la comun, tensiuni in intimitate, cu prietenii sau in societate. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la cheltuieli, pierderi din investitii sau afaceri.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, cel putin datorita unor secrete, a geloziei, banilor sau luptei pentru supravietuire. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.