Home / Horoscop saptamanal / Rac 22 – 28 octombrie 2018

Rac 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP RAC 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la speculatii, tensiuni in dragoste, cu copiii, cu prietenii sau in organizatii

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe relatiile romantice, exprimarea sentimentelor si creativitatii, activitati artistice, iubire, copii, joaca, hobbyuri si distractii. Chiar incepand de marti, pentru o luna esti mai sentimental, te implici in legaturi sentimentale si cu copiii, activitati artistice sau educative, petreceri si relaxare.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta felului in care esti apreciat si te poate dezechilibra pe plan sentimental. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum sa atragi iubirea celorlalti, sa iti cresti popularitatea, ce atitudine sa ai in dragoste, si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.