Home / Horoscop saptamanal / Rac 22-28 aprilie 2019

Rac 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP RAC 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti atitudinea referitor la convietuire, cooperare, relatii personale, casnicie, asocieri, colaborari, contracte, procese si aplanarea conflictelor. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a reconstrui si de a controla ce se intampla, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de cuplu, uniuni si parteneriate.

Poti avea succes in: orice intalniri profesionale si reuniuni sociale, discutii sau intelegeri cu superiorii sau autoritatile, de duminica incepand, pentru cateva zile. Iesirile in societate pot avea succes, ti se pot imbunatati renumele si reputatia, poti primi un ajutor providential pe plan social si profesional. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite ce tin de relatii ascunse, activitati confidentiale, meditatii, introspectii, cercetari oculte sau spirituale. Poti constientiza sau descoperi secrete si informatii. Exista tendinta de a fi surescitat si de a avea reactii rapide in public, asa ca incearca sa te odihnesti, sa eviti graba si impulsivitatea.

Concentreaza-te pe: cercul de cunostinte, grupari, asociatii, organizatii, corporatii, idealurile tale, planuri privind viitorul apropiat, obtinerea popularitatii si afaceri la scara larga. Atentie la scaderea popularitatii, despartiri de grupuri sau persoane, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot aduce surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: insomnii, dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri si zvonuri neasteptate, legate de persoane ascunse sau rau intentionate, dezvaluiri de secrete, relatii, activitati si actiuni confidentiale si mai putin aflate la vedere, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.