Home / Horoscop saptamanal / Rac 21-27 ianuarie 2019

Rac 21-27 ianuarie 2019

HOROSCOP RAC 21 – 27 IANUARIE 2019

In continuare incerci sa gasesti solutii pentru a depasi crizele si esti preocupat de relatiile intime si sufletesti, resurse financiare externe, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si posesiuni la comun. De joi, pana pe 10 februarie esti foarte interesat de aceste lucruri, iar spre sfarsitul saptamanii pot avea loc intrevederi, reuniuni, demersuri si discutii importante.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind urcarea in ierarhie, imbunatatirea imaginii publice, obiectivele sociale, reputatie, cariera si profesie. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca sunt profesionale si tin de serviciu, obligatii, responsabilitati, colegi, superiori sau autoritati. Eclipsa de luni accentueaza veniturile proprii si nivelul de trai, asa ca se poate sa primesti o oferta de munca sau o promovare.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate si colaborari. In aceste privinte poti primi vesti surprinzatoare, iti poti schimba punctul de vedere si poti primi noi oportunitati.

Atentie la: atitudine in public, autoritati, tensiuni in cuplu, relatiile personale si profesionale, accidente, dezvaluiri de secrete, cheltuieli sau investitii impulsive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.