Home / Horoscop saptamanal / Rac 20-26 mai 2019

Rac 20-26 mai 2019

HOROSCOP RAC 20 – 26 MAI 2019

De marti, o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de imbunatatirea psihicului, actiuni si relatii ascunse, subiecte secrete, cercetari oculte si spirituale, credinta, intrajutorare, meditatie, introspectie, eliminari de tendinte si obiceiuri nocive. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti avea momente de constientizare si intelegere superioara. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de imbunatatirea vietii tale, a vitalitatii, imaginii proprii si infatisarii, relatii personale, negocieri sau intalniri. In special miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: relatiile personale si directe, contracte, asocieri, uniuni, casnicie, colaborari, aplanarea conflictelor, procese si lucrul cu publicul. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: hiperactivitate mentala, agitatie, insomnie, secrete, persoane ascunse, accidente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.