Home / Horoscop saptamanal / Rac 20 – 26 august 2018

Rac 20 – 26 august 2018

HOROSCOP RAC 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la cheltuieli, speculatii, neplaceri in camin, conflicte si tensiuni in cuplu sau familie

 

De joi pana duminica ai grija la neplaceri legate de camin sau imobiliare, tensiuni in familie, cu partenerul sau colaboratorii, dificultati legate de contracte sau procese.

De vineri pana martea urmatoare poti obtine noi perspective legate de valoarea personala, venituri, investitii, economie, eficienta, confort, nivelul de trai, stabilizarea si acumularea materiala. Atentie la exagerari si supraevaluari, ca sa eviti blocaje financiare si cheltuieli mari pe obiecte de lux, placeri, distractii, jocuri de noroc sau speculatii.

Tot de joi, o luna esti activ, sociabil, comunicativ si ocupat, implicat in activitati cu cei din jur, schimburi si miscari de idei, de informatii sau bunuri. Mai mult, pana saptamana ce vine ai sansa de a face schimbari benefice pe termen lung referitor la legatura cu ceilalti, rude, anturaj, prieteni, contracte, asocieri, parteneriate de viata si afaceri, tranzactii, proiecte sociale si de anvergura. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete pentru a avea succes pe plan relational, ca sa adopti noi principii, sa te dezvolti, sa evoluezi, sa cunosti noi locuri, oameni si idei, sa echilibrezi planurile de viitor cu actiunile obisnuite. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.