Home / Horoscop saptamanal / Rac 2 – 8 iulie 2018

Rac 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP RAC 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, speculatii, blocaje financiare, tensiuni in intimitate

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de viata personala, relatii sentimentale, copii, comportament, atitudine, exprimare artistica, creativitate, lucrurile care te fac fericit, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de idealurile tale, evolutia proprie, perfectionare, educatie, lege, calatorii sau strainatate.

De marti pana joi ai grija la blocaje financiare, impulsivitate, conflicte, crize de gelozie sau tensiuni in relatia intima. De vineri pana lunea ce vine poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de venituri, economie, cresterea confortului, cheltuieli pe placeri, obiecte de lux sau distractii, spiritul artistic, creatii sau hobbyuri.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea de a face schimbari mult mai usor pe plan relational, din punct de vedere al uniunilor, casniciei, parteneriatelor de viata sau de afaceri, colaborarilor, contractelor, proceselor, prietenilor, organizatiilor si proiectelor de grup. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.