Home / Horoscop saptamanal / Rac 19-25 noiembrie 2018

Rac 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP RAC 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la epuizare, incidente neprevazute, serviciu, camin, familie, procese sau calatorii

De joi, pentru o luna te implici concret in imbunatatirea conditiilor de munca si trai, rutina zilnica, serviciu si ingrijirea sanatatii. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, vreo zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare sau miscare, iar pana in decembrie la oboseala, epuizare fizica, tendinte agresive si impulsive.

Referitor la educatie, studii, certificari, procese, actiuni legale, turism, calatorii si strainatate, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, incidente si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in legaturile cu familia, in iubire sau cu copiii, schimbari bruste in camin si in dragoste, dar si in legatura cu resursele si beneficiile din tranzactii imobiliare si activitati artistice, creative sau educative.

Incepand de duminica iti revin visele si senzatiile premonitorii, si te poti concentra din nou pe cercetari spirituale, filosofice sau religioase. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezamagiri ce tin de anumite principii, concepte, moralitate, legalitate sau strainatate.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari legate de sacrificii si renuntarea la ce iti face rau, si a gasirii unui echilibru intre starea psihica si fizica, intre ajutorul dat celorlalti si grija fata de tine. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.