Home / Horoscop saptamanal / Rac 19-25 august 2019

Rac 19-25 august 2019

HOROSCOP RAC 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de socializare, comunicare, drumuri, alergaturi, aflarea informatiilor, mediul apropiat, anturaj, rude, prieteni, tranzactii, schimburi de bunuri si idei. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati de socializare sau afaceri, poti incepe relatii sau proiecte noi, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de cercul de cunostinte, colectivitate, relatiile cu cei din jur si beneficii din comunicare, inscrisuri, demersuri sau comert.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de situatia financiara, bani, resursele tale si ceea ce detii, valoarea ta, abilitati si talente native, posesiuni, economie, investitii, confort si nivelul de trai. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla noi informatii si pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti obtine castiguri din munca si servicii, poti gasi noi surse de venituri sau de acumulare materiala, poti face achizitii care sa-ti imbunatateasca traiul si sa iti usureze viata.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari de conceptie legate de serviciu, obligatii, responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, sanatate, disciplina, reguli si regim de viata. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu munca ta, serviciul si ajutorul practic dat celorlalti, mai ales din perspectiva morala, legala, etica, religioasa si spirituala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.