Home / Horoscop saptamanal / Rac 18-24 martie 2019

Rac 18-24 martie 2019

HOROSCOP RAC 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de obiectivele tale in viata, planul social si profesional, cariera, relatia cu autoritatile, renume, imaginea publica, statutul social si reputatie.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de cercul de cunostinte, asociatii, organizatii, corporatii, proiecte de viitor si afaceri la scara larga. Poti castiga popularitate prin seriozitate si maturitate, pot avea loc reuniuni si dezbateri reusite, si ai ocazia sa iei initiative eficiente in privinta unor colaborari de anvergura. Deciziile luate acum sunt durabile in timp, iar actiunile tale iti pot stabiliza si consolida statutul in colectivitate. Este un moment bun sa renunti la anumite crezuri si filosofii, sa privesti in viitor si sa cauti noi idealuri pe care sa le adopti. Iti poti face noi relatii sociale, poti adera la noi grupari si poti incheia noi parteneriate de afaceri, dar pot exista dificultati ce tin de asocieri si contracte mai vechi, finantare externa sau fonduri la comun cu altcineva.

In plus, poti obtine ajutor financiar extern, sprijin afectiv din afara, avantaje si beneficii din lucruri la comun cu altcineva. Apropierea fizica, relatiile intime si sufletesti pot cunoaste o intensitate marita, poti stabili legaturi sufletesti profunde, in special cu colegii si cei cu care lucrezi impreuna, poti obtine imprumuturi, poti primi o mostenire, poti castiga un partaj, poti negocia anumite aliante sau intelegeri si poti obtine venituri suplimentare din munca si serviciile pe care le prestezi. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: studii, redirectionare profesionala, drumuri, calatorii si legaturi la distanta, turism, relatia cu strainatatea, procese si chestiuni juridice. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: incidente casnice, tensiuni in familie, neplaceri legate de camin sau imobiliare. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari pe plan intim, casnic, familial sau locativ, si a echilibrarii vietii personale cu cea sociala si profesionala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.